Fotogalerij & YouTube films.

 Blues on the River 2018

   Kijk op onze facebook pagina voor veel         veel meer foto's en film

    

   

 

 

 

 

 

 

 Blues On The River 2018 - Vrijdag                         Ron van Varik 

 

 

 

 

 

 

 Impressie van Blues on the River vrijdag 2018

Met dank aan Arnold Velders

     

 Blues on the River 2018- zaterdag

       Ron van Varik

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

2015

 


 

 

 

 

 

   

2014

In memorie aan Mario Paglia - 1968- 2014, vader van Stef Paglia (Bluesbones).

In de Woorden van Stef Paglia :

    Dit filmpje heeft mijn papa nog gemaakt vlak voor hij stierf! op het podium zag ik hoe hij glimlachte toen hij filmde, dat deed hij niet vaak. Daaraan wist ik dat het goed was en dat hij trots was!! Zondag vertelde hij mij nog dat het gitaar samenspel met de Nimmo Brothers na de 2de strofe hem een enorm kippenvel gevoel gaf!! Ik ben blij dat hij dit nog heeft mogen meemaken! PAPA BEDANKT VOOR ALLES, DE STEUN , HET GELOOF IN MIJ!! JIJ HEBT MIJ DE MUZIEK LEREN KENNEN!! IK BELOOF U DAT IK ER ZAL GERAKEN IN DE MUZIEK HOE DAN OOK!! EN OOK DIT JAAR ZULLEN WE SAMEN NAAR BLUES PEER EN SWING WESPELAAR GAAN!! HET GAAT JE GOED PAPA (ROADIE)!!!!! 

 

 

 

 

Foto's van de Nimmo Brothers vs Blues Bones - Dutch Blues Forum, Patrick Roos  

Foto's van de Blues Bones - Dutch Blues Forum, Patrick Roos

 

 

 

 

 

Foto's van Bert Lek - BOTR2014

 

 Verslag van Blues Magazine Tekst: Ton Kok, foto’s Bert Lek

 

 

 

2012 

 

 

 Voor het bekijken van de foto's volg de link door op de foto te klikken.

Foto's 2012

 

2011

 

Foto's 2011

 

 

Stichting Blues on the River

Blues Cruise on the River Maas - Rotterdam

E-mail
Info